Icebar Amsterdam Review: Tickets, Ervaringen en info

Heb je ooit gehoord van de Icebar Amsterdam en vraag je je af of dit echt de moeite waard is? Dan ben je hier aan het juiste adres! Bij AmsterdamLokaal.nl hebben we de ultieme review samengesteld over de Icebar Amsterdam.

We hebben zelf de ijzige kou getrotseerd en delen in dit artikel onze ervaringen, praktische tips, en hoe je de beste deals kunt scoren voor een bezoek aan deze bijzondere attractie.


Icebar Amsterdam Tickets

Ben je van plan om de Icebar in Amsterdam te bezoeken? Het kan lastig zijn om door het uitgebreide aanbod van ticketopties en aanbieders te navigeren.

De prijzen kunnen soms flink uiteenlopen, en sommige websites vragen onnodig hoge bedragen voor toegang. Om je te helpen, hebben we hieronder de officiële toegangsprijzen van de Icebar Amsterdam vermeld. Als je ergens aanzienlijk hogere prijzen ziet, is het verstandig om die aanbieders te vermijden.

Toegangsprijzen Icebar

Onze favoriete plek om tickets voor Amsterdamse attracties te kopen is GetYourGuide. Dit platform biedt meerdere voordelen: de prijzen zijn vaak scherp, je kunt veilig betalen via iDeal, je hebt de mogelijkheid om veel activiteiten tot 24 uur van tevoren te annuleren, en het is eenvoudig om je boeking aan te passen.

Met de knop hieronder kun je snel en zonder gedoe je tickets voor de Icebar Amsterdam regelen en direct zien of er kortingen beschikbaar zijn.

Icebar Tickets 

  • Gratis annuleren
  • Goedkoopste tickets
  • Reserveer nu & betaal later

Praktische informatie Icebar Amsterdam

Een bezoek aan de Icebar Amsterdam biedt een unieke ervaring in een bar volledig gemaakt van ijs. De sfeer is niet alleen letterlijk ijskoud, maar ook bijzonder dankzij de sfeervolle verlichting en muziek die het geheel compleet maken.

Bij aankomst krijg je in de lounge een welkomstcocktail, waarna je je kunt klaarmaken om de Icebar zelf te betreden. Hier krijg je warme winterkleding om de temperatuur van -10 graden Celsius te trotseren. Binnen in de Icebar kun je genieten van drankjes geserveerd in glazen gemaakt van echt ijs, omringd door indrukwekkende ijssculpturen.

Met vooraf geboekte tickets ben je verzekerd van een plek en kun je op je gemak van deze unieke ervaring genieten.

Handige informatie

  • Openingstijden: De Icebar is dagelijks geopend, maar openingstijden kunnen variëren afhankelijk van de dag en het seizoen. Controleer voor je bezoek de actuele openingstijden.
  • Tickets: Het wordt aanbevolen om tickets vooraf online te kopen om teleurstelling te voorkomen. Dit geeft je ook de mogelijkheid om eventuele kortingen te benutten en verzekerd te zijn van toegang op jouw gewenste tijdstip. Tickets bestel je gemakkelijk en snel via deze link. 
  • Toegankelijkheid: De Icebar is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Informeer bij het boeken voor specifieke voorzieningen.
  • Duur van de activiteit: De totale duur van de activiteit is ongeveer 45 minuten, inclusief het verblijf in de lounge en de Icebar zelf. Je kunt maximaal 20 minuten in de Icebar blijven.
  • Eten en drinken: Bij je ticket zijn een welkomstcocktail en twee drankjes naar keuze inbegrepen. Er is geen aparte menukaart voor eten, maar de drankjes in de Icebar en de lounge maken de ervaring compleet.
  • Kleding: Winterkleding (jas en handschoenen) wordt verstrekt bij binnenkomst in de Icebar om je warm te houden tijdens je bezoek.

Wat kun je verwachten van een bezoekje aan de Icebar?

Een bezoek aan de Icebar Amsterdam is een ijskoude ervaring die je nergens anders in de stad zult vinden. Vanaf het moment dat je binnenstapt, word je ondergedompeld in een unieke sfeer waar alles draait om kou en gezelligheid.

Bij aankomst word je verwelkomd in een warme lounge, waar je kunt genieten van een welkomstcocktail terwijl je je voorbereidt op de echte beleving.

Wanneer je de Icebar betreedt, krijg je een speciale jas en handschoenen om de temperatuur van -10 graden Celsius te trotseren. Binnen word je omringd door een indrukwekkende omgeving volledig gemaakt van ijs – van de muren tot de meubels en zelfs de glazen waaruit je drinkt. De bar is sfeervol verlicht en gedecoreerd met prachtige ijssculpturen, die een magische ambiance creëren.

Tijdens je bezoek krijg je twee drankjes naar keuze, geserveerd in glazen van ijs, die je kunt nuttigen terwijl je de unieke ruimte verkent. De combinatie van koude drankjes, muziek, en kunstwerken van ijs maakt dit een onvergetelijke ervaring die zowel spectaculair als verfrissend is. Hoewel je verblijf in de Icebar zelf beperkt is tot 20 minuten, kun je daarna ontspannen in de lounge, waar de warme sfeer je weer ontdooit.

Een bezoek aan de Icebar is niet alleen een bezoek aan een bar, maar een avontuur op zich dat je zintuigen prikkelt en je een ervaring biedt die je niet snel zult vergeten.

Online tickets geven je vaak toegang tot exclusieve kortingen die ter plaatse niet beschikbaar zijn.


Icebar Amsterdam Ervaringen

De Icebar Amsterdam is een van de meest unieke en populaire attracties in de stad. Voor veel bezoekers is het een absolute must-do tijdens hun verblijf in Amsterdam en een van de hoogtepunten van hun trip.

In dit artikel hebben we de verschillende Icebar ervaringen en reviews van bezoekers verzameld. Hieronder vind je een overzicht van de meest opvallende ervaringen die bezoekers hebben gedeeld over de Icebar.

Heel bijzondere entourage, maar veel kleiner dan verwacht. De drankjes worden geschonken in echte ijsglazen. Dat is wel grappig. Wij kregen 3 muntjes, 1 voor in de normale bar en 2 voor in de ice-bar. Voor je naar binnen gaat, krijg je handschoenen en een jas. Het is daar - 9,4 graden dus langer dan 15 minuten blijven mensen daar niet. Snel wat drinken, foto's maken en weer weg.

Ik kom al op bezoek in Amsterdam en deze keer is het ervan gekomen om hier eens een bezoekje te brengen. Een uitstekende ervaring. Vriendelijk personeel en een ontzettend aparte beleving om enkele drankjes te drinken uit zen ijsglas in een ruimte waar het -10 graden is

Heel leuke ervaring. Ik ben er een aantal jaar geleden geweest. Is niets verandert. Wel nog steeds leuk. Was nu een stuk rustiger, dan in de zomer. Dat vond ik persoonlijk wel fijn.


Conclusie: is de Icebar in Amsterdam de moeite waard?

De Icebar in Amsterdam is zonder twijfel een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten. Met zijn ijzige temperaturen, kunstige ijssculpturen en de mogelijkheid om te drinken uit glazen van ijs, biedt het een avontuur dat zowel verfrissend als betoverend is. Het is een perfecte activiteit voor wie op zoek is naar iets buitengewoons in de stad.

Hoewel het verblijf in de Icebar zelf relatief kort is, maakt de combinatie van de gezellige lounge, de sfeervolle verlichting en de bijzondere setting het de moeite waard. Of je nu een toerist bent die iets nieuws wil proberen of een local die op zoek is naar een unieke avond uit, de Icebar biedt een ervaring die je niet mag missen.

Als je op zoek bent naar een activiteit die je uit je comfortzone haalt en je een verhaal geeft om te vertellen, dan is de Icebar in Amsterdam absoluut de moeite waard.

Icebar Tickets 

  • Gratis annuleren
  • Goedkoopste tickets
  • Reserveer nu & betaal later

Veelgestelde vragen

Wat is de Icebar Amsterdam?

De Icebar Amsterdam is een unieke bar waar alles, van de muren tot de glazen, gemaakt is van echt ijs. Met een temperatuur van -10 graden Celsius biedt het een onvergetelijke ervaring. Bezoekers krijgen warme kleding en kunnen genieten van drankjes in een betoverende ijzige omgeving.

Hoe koud is het in de Icebar Amsterdam?

De temperatuur in de Icebar Amsterdam is constant -10 graden Celsius. Bij binnenkomst krijg je een warme jas en handschoenen om jezelf warm te houden tijdens je bezoek.

Hoe lang kun je in de Icebar Amsterdam blijven?

Je kunt maximaal 20 minuten in de Icebar zelf blijven vanwege de extreem lage temperatuur. Na je tijd in de Icebar kun je ontspannen in de warme lounge, waar je zo lang mag blijven als je wilt.

Wat kost een ticket voor de Icebar Amsterdam?

De prijzen voor een ticket voor de Icebar Amsterdam variëren, maar meestal liggen ze rond de €20 tot €25. Dit is inclusief een welkomstcocktail en twee extra drankjes in de Icebar zelf. Het wordt aangeraden om tickets vooraf online te kopen.

Waar kun je tickets voor de Icebar Amsterdam kopen?

Je kunt tickets voor de Icebar Amsterdam het beste online kopen via platforms zoals GetYourGuide. Dit zorgt ervoor dat je verzekerd bent van toegang op jouw gewenste tijdstip en geeft je soms toegang tot exclusieve kortingen.

Is de Icebar Amsterdam toegankelijk voor rolstoelgebruikers?

Ja, de Icebar Amsterdam is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Het personeel staat klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van deze unieke ervaring.

Wat draag je in de Icebar Amsterdam?

Bij binnenkomst in de Icebar Amsterdam krijg je een warme jas en handschoenen om jezelf te beschermen tegen de koude temperaturen. Het is aan te raden om ook zelf warm gekleed te komen.

Wat voor drankjes worden geserveerd in de Icebar Amsterdam?

In de Icebar Amsterdam kun je kiezen uit een verscheidenheid aan drankjes, waaronder vodka, sambuca, rum, Heineken bier, en sinaasappelsap. Deze drankjes worden geserveerd in glazen gemaakt van echt ijs.

Kun je eten in de Icebar Amsterdam?

Nee, er wordt geen eten geserveerd in de Icebar Amsterdam. De ervaring draait volledig om de unieke omgeving en de drankjes die daar worden aangeboden. Voor eten kun je na je bezoek terecht in nabijgelegen restaurants.

Andere bekeken ook:

>