• Home
  • /
  • Winkels
  • /
  • De 5 Beste Scooter winkels in Amsterdam

De 5 Beste Scooter winkels in Amsterdam

Ben je op zoek naar een nieuwe scooter? Dan ga je waarschijnlijk niet over één nacht ijs en verricht je een boel research over wat het beste merk is en waar je je scooter best koopt. We willen je alvast op weg helpen met een overzicht van de beste scooter winkels in Amsterdam.

Overzicht van Scooter winkels in Amsterdam

1. Scooterspot

Scooterspot heeft een toonzaal van ruim 1000 m² en daarmee de grootste scooterwinkel in Amsterdam. Het assortiment bestaat uit de meest bekende scooter merken, zoals Vespa, Piaggio, Santini, Segway en Aprilia. In het assortiment vindt je niet alleen benzine scooters maar ook elektrische scooters en e-bikes. 

Heb je ook nog accessoires nodig, zoals een helm, een slot, handschoenen of beenkleden? Je kunt het direct bij Scooterspot meenemen. De scooter winkel biedt ook een Nationale Bromfiets Verzekering aan, zo kun je na aankoop direct op je scooter stappen en vertrekken.

Bij twijfel over je keuze kun je bij het winkelpersoneel terecht. Zij staan met een glimlach klaar om je deskundig advies te geven over de aankoop van je nieuwe scooter. Liever bestellen vanuit thuis? Dat kan in de webshop van Scooterspot! 

Openingstijden:

Maandag t/m zondag: 9:00u tot 18:00u

Adres: 

Pilotenstraat 15

1059 CH Amsterdam


Tel:
020 408 0850

2. ScooterMitch Amsterdam

ScooterMitch is een complete scooter winkel in Amsterdam. In het assortiment vind je bekende merken, zoals Piaggio, Vespa, Yamaha, Sym en Niu. Daarnaast is ScooterMitch ook verdeler van Birò, een praktische, intelligente, flexibele vierwieler waarmee je je vlot door het verkeer beweegt en je zorgeloos op het voetpad parkeert.

Bij ScooterMitch kun je ook terecht voor al je herstellingen en onderhoudsbeurten voor je scooter, zodat je het hele jaar door veilig rijdt. Het ervaren team slaagt erin om je scooter binnen een dag weer op de weg te krijgen, zo zit je nooit lang zonder vervoermiddel.

Op de webshop vind je accessoires en onderdelen van de beste scooter merken. Of je nu een helm of verlichting nodig hebt, of een nieuwe uitlaat wilt steken; bij ScooterMitch ben je aan het juiste adres. 

Openingstijden:

Maandag: 11:00u tot 18:30u

Dinsdag t/m vrijdag: 10:00u tot 18:30u

Zaterdag op afspraak

Zondag gesloten

Adres: 

Zeilstraat 38

1075 SJ Amsterdam


Tel:
020 662 2005

3. Amsterdam’s Scootercity

Scootercity maakt reeds sinds 1996 een scooter kopen in Amsterdam snel en eenvoudig. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten scooters, van motorscooters, over elektrische scooters, tot e-bakfietsen. De scooter winkel is officiële verdeler van de merken Vespa en Piaggio maar ook merken zoals Yamaha, Qwic, Tomos en Urban Arrow, zijn hier te verkrijgen.

Tijdens je aankoop kun je alle nodige accessoires in de scooter winkel vinden. Of je nu een windscherm of een beenkleed nodig hebt, of je wilt een extra accu lader; bij Amsterdam’s Scootercity vind je het allemaal. 

De werkplaats beschikt daarnaast over de nodige expertise om alle merken te onderhouden en te herstellen. De monteurs volgen regelmatig trainingen bij Piaggio om ervoor te zorgen dat jij zorgeloos met je scooter kunt blijven rijden. 

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 9:30u tot 18:00

Zaterdag: 9:30u tot 17:00u

Zondag gesloten

Adres: 

Cornelis Trooststraat 19 -23 

1072 JA Amsterdam


Tel:
020 4708340

4. Beumer de Jong Scooters

Bij Beumer de Jong Scooters vind je alles onder één dak. Het assortiment aan nieuwe en occasie scooters is ruim en bevat gekende merken, zoals Vespa, AGM, Rieju, Super Soco en SYM. Ook elektrische scooters en fatbikes behoren tot het assortiment. 

In de showroom kun je makkelijk de verschillende merken en modellen met elkaar vergelijken. Twijfel je toch nog over je keuze? Aarzel niet om de hulp van het winkelpersoneel in te roepen. Zij staan je graag met een glimlach en met deskundig advies te woord. Zij zoeken uit welk merk en welk model het beste aan jouw wensen en behoeften voldoet.

De kans bestaat dat je alsnog met een andere scooter naar huis gaat. Accessoires zoals helmen, beenkleden, sloten en windschermen reken je samen met de aankoop van je scooter af. 

Openingstijden:

Zondag en maandag gesloten

Dinsdag t/m vrijdag: 9:00u tot 18:00u

Zaterdag: 10:00u tot 17:00u

Adres: 

Haarlemmermeerstraat 47 - 53

1058 JP Amsterdam


Tel:
020 615 7188

5. Scootstore

Scooterstore is een scooterwinkel en e-scooter specialist in Amsterdam-Zuid. De scooter winkel werd opgericht in 2007 door drie gedreven jongemannen die hun droom wilden nastreven. Sindsdien hebben ze een gezond bedrijf met een sterke visie en de nodige knowhow op poten gezet.

Het assortiment bestaat uit kwalitatief hoogwaardige benzine en elektrische scooters. Merken zoals Super Soco, Niu, SYM en Peugeot hebben een plaatsje in het assortiment. Is je budget niet al te hoog? Bij Scooterstore vindt je ook tweedehands scooters van A-merken voor een mooie prijs.

Wie toch liever een nieuwe scooter koopt, kan ervoor kiezen om de scooter in drie termijnen af te betalen zonder rente of een financial lease aan te gaan waarbij de scooter op het einde van de looptijd je eigendom wordt.

Accessoires zoals beenkleden, een helm en een windscherm maken jouw aankoop helemaal compleet. Daarnaast kun je in de werkplaats terecht voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt en eventuele herstellingen. 

Openingstijden:

Zondag en maandag gesloten

Dinsdag tot en met vrijdag: 9:00u tot 16:00u

Elke eerste zaterdag van de maand: 9:00u tot 12:00u

Adres: 

Gaaspstraat 49

1079 VD Amsterdam


Tel:
020 404 0022

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook:

>