5x De beste slagers in Amsterdam

Soms heb je zin in een lekkere biefstuk, een gegrilde kip of een belegd broodje met rosbief. Dan wil je natuurlijk een stukje vlees van de beste kwaliteit. Onderstaande slagers zullen je niet teleurstellen, zij behoren namelijk tot de top vijf van de beste slagers van Amsterdam. 

De top 5 beste slagers van Amsterdam

Louman

Al meer dan 100 jaar is slagerij Louman een begrip in Amsterdam en de ruime omgeving. Je kunt er terecht voor heerlijke vleeswaren, een smakelijk stukje vlees en ambachtelijke worst.

 De slagerij staat al drie generaties lang garant voor vakmanschap en kwaliteit in de vorm van een mooi producten met een lekkere smaak. De slagerij werkt met kwaliteitsvlees waar ze hoge eisen aan stellen, zoals het rundvlees van Blonde d’Aquitaine koeien uit Twente, het kalfsvlees van de Groninger Blaarkop en het eersteklas Hollands lam. 

Dankzij de gerookte ossenworst wordt Louman door vele klanten beschouwd als de beste slager van Amsterdam. Maar ook de mooie entrecôte en de malse biefstuk zijn het proeven waard. 

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag: 8:00u tot 18:00u

Zaterdag: 8:00u tot 16:00u

Zondag en maandag gesloten

Adres:

Goudsbloemstraat 76

1015 JR Amsterdam


Tel: 

020 622 0771

Slagerij de Wit

Slagerij de Wit is één van de weinige slagers die zijn vlees zelf slacht in de Nederlandse hoofdstad. Deze slager staat bekend omwille van de worstmakerij, zijn culinaire expertise en zijn uitmuntende kwaliteit.

Slagerij de Wit koopt zijn Zuiderzee varkens en lokale koeien direct bij de boer om ze daarna zelf uit te benen. Alle stukken van het dier worden verwerkt in patés, ham en soepen, er wordt niets weggegooid. Dit maakt hem voor vele klanten de beste Amsterdamse slager.

Zij roemen de slager omwille van zijn perfecte varkensvlees en zijn verrukkelijke biefstukjes. En ook in het vak wordt de kwaliteit opgemerkt. De slagerij won al liefst zeven keer goud bij vakwedstrijden, onder andere met zijn gerookte ossenworst. 

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag: 8:00u tot 17:30u

Zaterdag: 8:00u tot 16:00u

Zondag en maandag gesloten 

Adres:

Wakkerstraat 13

1097 CB Amsterdam


Tel: 

020 665 3074

Slagerij Al hoceima

Slagerij Al hoceima staat bekend als de beste halal slager van Amsterdam. Al meer dan 40 jaar levert slager Alhoceima halalvlees van de hoogste kwaliteit tegen scherpe prijzen. Je vindt er heerlijk authentiek vlees, zoals een rib-eye en een picanha, een runderstaartstuk met veel vet, dat je heerlijk kunt bereiden op de barbecue.

De klanten roemen het lekkere vlees dat er heerlijk uitziet en de runderworst wordt bestempeld als de beste uit de buurt. Als je niet in de mogelijkheid bent om tot bij slager Al hoceima te geraken, kun je je vlees ook online bestellen en thuis laten bezorgen.

De slagerij levert in Amsterdam, Zaandam, Amstelveen, Hoofddorp, Lisse, Nieuw-Vennep, Sassenheim en Haarlem. Bestelling boven € 30 worden zelfs gratis bezorgd. Online bestellingen kunnen ook na 3 uur in de winkel worden opgehaald. 

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 9:00u tot 19:00

Zaterdag: 9:00u tot 18:00u

Zondag: gesloten

Adres:

Tweede Nassaustraat 5

1052 BJ Amsterdam


Tel: 

020 628 1286

Slagerij Vet

Slagerij Vet is een familiebedrijf dat al meerdere generaties gevestigd is op de Zeedijk. Deze kwaliteitsslager heeft een grote liefde voor het vak. In Amsterdam en omstreken staat slagerij Vet bekend als de beste slager van Amsterdam voor de allerlekkerste vleeswaren en een heerlijk belegd broodje.

Eenmaal je een broodje Zeedijk hebt geproefd, wil je niets anders meer. Naast boterzachte biefstukken en Amsterdamse gehaktballen vind je ook heerlijke stamppotten, soepen en kant en klaar maaltijden in de vitrine van deze slager.

Al het vlees is afkomstig van dieren die op verantwoorde manier worden grootgebracht en op ambachtelijke wijze worden verwerkt. Door een goede verstandhouding met de boer te onderhouden, kan de slager vlees van de hoogste kwaliteit selecteren. En dat proef je! 

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 7:30u tot 18:00u

Zaterdag: 7:30u tot 17:00u

Zondag gesloten 

Adres:

Zeedijk 99

1012 AT Amsterdam


Tel: 

020 623 4908

Slagerij Zuid

Al meer dan 40 jaar zorgt slagerij Zuid dagelijks voor heerlijk en vers vlees. In de eigen rokerij wordt verrukkelijk rookvlees en spek gemaakt en volgens vele klanten komen de beste, gerookte worsten uit de worstmakerij van deze slager.

De smakelijke, gebakken speenvarkens worden geroemd tot ver buiten Amsterdam. Naast het heerlijke vlees vind je er dagelijks een gevarieerd aanbod aan kant en klare maaltijden en lekkere vleeswaren. En dit alles tegen een schappelijke prijs.

Slagerij Zuid wordt niet voor niets door zijn klanten bestempeld als de beste slager van Amsterdam! En dat weten ze zowat overal ter wereld. Het klantenbestand van slagerij Zuid is behoorlijk internationaal te noemen, zoals je kunt zien op de wereldkaart in de winkel waar internationale klanten een vlaggetje kunnen planten in hun thuisland. 

Openingstijden:

Dinsdag t/m zaterdag: 7:00u tot 17:00u

Zondag en maandag gesloten

Adres:

Albert Cuypstraat 95

1072 CP Amsterdam


Tel: 

020 662 5254

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook:

>